Velkommen til Kilen Camping

Camping i Telemark

Velkommen til Kilen Camping, ditt fristed ved Flåvann i Kviteseid og det perfekte utgangspunktet for en uforglemmelig campingopplevelse midt i hjertet av Telemark. Her hos Kilen Camping kombinerer vi naturskjønnhet med gode fasiliteter og aktiviteter for å sikre at hver gjest får mest mulig ut av sitt opphold.
Overnatting

Din plass for camping og overnatting i Telemark

Velkommen til Kilen Camping, det perfekte utgangspunktet for en uforglemmelig campingferie midt i Telemarks nydelige omgivelser. Her hos Kilen Camping kombinerer vi flotte naturopplevelser med førsteklasses fasiliteter for å sikre at hver gjest får mest mulig ut av sitt opphold.
Plassert ved bredden av det majestetiske Flåvatn, en del av den historiske Telemarkskanalen, er Kilen Camping en oase av ro og naturlig skjønnhet. Med en sandstrand som minner om Middelhavet og vanntemperaturer typisk mellom 20 og 25 grader, er vårt vannparadis det perfekte reisemålet for en avslappende badeferie. Våre gjester kan glede seg over en rekke fasiliteter som vanntrampoliner, vannsklier og en badeplattform, samt muligheten til å nyte varmen i vår herlige badstue eller ta en idyllisk båttur på det klare vannet.
Aktiviteter

Aktiviteter i Seljord og Bø, en kort kjøretur fra campingen

Kilen Camping tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter for alle aldre, perfekt for å utforske det vakre landskapet i Kilen og nærliggende attraksjoner. Start dagen med en båttur på Flåvann. For fiskeentusiaster byr våre vann på flotte muligheter til å fange dagens fangst i naturskjønne omgivelser.
Fotturister vil finne et mangfold av stier som tilbyr alt fra lette turer til mer krevende fjellvandringer, alle med fantastisk utsikt over Telemark. Vi kan anbefale en en tur opp til toppen Næring.
Med base på Kilen Camping er aktiviteter i Seljord og Bø ikke langt unna. Seljord er kjent for country festival og dansefestival på sommeren med store kjente band og ikke minst Dyrsku`n 2. helgen i september som samler rundt 100 000 mennesker fra hele landet hvert år. For familier med barn er Bø Sommarland, Skandinavias største vannpark, en kort kjøretur unna og tilbyr spennende vannaktiviteter og underholdning for en dag full av moro. 
Om oss

Vår historie

Ved idylliske Flåvatn finner du Kilen Camping – ferieparadis for hele familien. Her har vi noe for både store og små! Kilen Camping har en fantastisk beliggenhet omkranset av vakker natur ved Flåvatn som er en del av den flotte Telemarkskanalen. Det står 85 campingvogner fast hos oss hele året, og vi har korttidsplasser for bobil, campingvogn og telt for de som ønsker det.
I tillegg har vi også 11 utleiehytter i forskjellige størrelser, med flott beliggenhet. Hos oss finner du en langgrunn barnevennlig sandstrand på 250 meter, og en badetemperatur som normalt ligger mellom 20-25 grader. I vannet har vi vanntrampoline, vannsklier og badeplattformer, som gjør Kilen Camping til et perfekt valg for en badeferie!
Fasiliteter

Fasiliteter på Kilen Camping

Kilen Camping i Telemark tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter og overnattingsmuligheter som garanterer en behagelig og underholdende campingopplevelse for alle besøkende. Campingen er utstyrt med egne brygger og badstue, samt en vakker badestrand som minner om sydlige strender med sitt langgrunne og varme vann. I tillegg finner du en volleyballbane, lekeplasser, vanntrampoline og vannsklier som gjør det mulig for både voksne og barn å nyte morsomme utendørsaktiviteter.

For de som ønsker noe å spise eller drikke, er det en kiosk og kafé på stedet som serverer alt fra iskrem og snacks til fullverdige måltider inkludert pizza og det som mange betrakter som Telemarks beste hamburgere. Dette spisestedet har både en utendørs terrasse og en koselig innendørs sal med navnet 'Elgstua', som tilbyr sitteplasser med flott utsikt.
Tilbakemeldinger

Hva kundene våre sier

Ved idylliske Flåvatn finner du Kilen Camping – ferieparadis for hele familien. Her har vi noe for både store og små! Kilen Camping har en fantastisk beliggenhet omkranset av vakker natur ved Flåvatn som er en del av den flotte Telemarkskanalen. Det står 85 campingvogner fast hos oss hele året, og vi har korttidsplasser for bobil, campingvogn og telt for de som ønsker det.

I tillegg har vi også 11 utleiehytter i forskjellige størrelser, med flott beliggenhet. Hos oss finner du en langgrunn barnevennlig sandstrand på 250 meter, og en badetemperatur som normalt ligger mellom 20-25 grader. I vannet har vi vanntrampoline, vannsklier og badeplattformer, som gjør Kilen Camping til et perfekt valg for en badeferie!
Nyheter

Siste nytt

Er du en eventyrlysten sjel som alltid er på jakt etter nye opplevelser? Da er du på rett sted! Vi er stolte av å være vertskap for en rekke arrangementer som spenner fra familievennlige utendørsaktiviteter til intime konserter under stjernene. Hold øynene åpne for våre innlegg for å få de siste oppdateringene om kommende begivenheter som vil fylle kalenderen din med glede og moro.

Du vil motta jevnlige oppdateringer om kommende oppgraderinger og forbedringer på campingplassen, slik at du kan glede deg over enda mer komfort og bekvemmelighet under ditt opphold.
Bestill

Bestill en opplevelse i dag

Uansett om du vil ha en enkel og avslappende campingtur eller en opplevelse med alle bekvemmeligheter, har vi noe som passer dine behov.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "LodgingBusiness", "name": "Kilen Camping", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Kilenvegen 585", "postalCode": "3840", "addressLocality": "Seljord" }, "telephone": "+47 923 57 700", "email": "post@kilencamping.no", "url": "https://www.kilencamping.no/", "description": "Kilen Camping tilbyr en rekke overnattingsmuligheter og fasiliteter for en minneverdig campingopplevelse. Fasiliteter inkluderer et servicehus, badestrand, kiosk og kafé. Aktiviteter spenner fra cabrioletutleie og eikesafari til badstue, dansefester, volleyball, lekeplass, båtutleie, fuglekikking og barneshow. Overnattingsalternativer inkluderer hytter, campingplasser og bobilområder.", "amenityFeature": [ { "@type": "LocationFeatureSpecification", "name": "Service House" }, { "@type": "LocationFeatureSpecification", "name": "Beach" }, { "@type": "LocationFeatureSpecification", "name": "Kiosk" }, { "@type": "LocationFeatureSpecification", "name": "Café" } ], "activity": [ { "@type": "Thing", "name": "Cabriolet Rental" }, { "@type": "Thing", "name": "Oak Safari" }, { "@type": "Thing", "name": "Sauna" }, { "@type": "Thing", "name": "Dance Party" }, { "@type": "Thing", "name": "Volleyball" }, { "@type": "Thing", "name": "Playground" }, { "@type": "Thing", "name": "Boat Rental" }, { "@type": "Thing", "name": "Bird Watching" }, { "@type": "Thing", "name": "Children's Shows" } ], "accommodation": [ { "@type": "LodgingBusiness", "name": "4-bed Cabin near Beach #10" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "5-bed Cabin near Beach #9" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "5-bed Cabin near Beach #8" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "5-bed Cabin near Beach #7" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "7-bed Cabin Fløterbrygga" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "4-bed Cabin near Beach #6" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "4-bed Cabin near Beach #5" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "4-bed Cabin near Beach #4" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "3-bed Cabin with Stunning View" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "4-bed Caravan on the Beach" }, { "@type": "LodgingBusiness", "name": "4-bed Cabin near Beach #3" } ], "sameAs": [ "https://www.facebook.com/kilencamping", "https://www.instagram.com/explore/locations/300192928/kilen-feriesenter/" ] }